20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Zeer tevreden over autogarage hilversum

Afgelopen week had ik autoschade. Het kwam erg vervelend uit, omdat ik de laatste tijd erg druk ben. Ik heb toen gebeld naar autogarage hilversum om vervolgens een afspraak te maken. Aan de telefoon werd ik erg professioneel geholpen. Ze snapte dat ik druk was en probeerde zo een goede datum en tijd te prikken. Toen ik bij autogarage hilversum aankwam zijn ze dezelfde dag nog aan de slag gegaan met mijn auto. Ik kreeg vervolgens een leenauto mee, wat overigens ook nog eens gratis was. 

Uitstekend werkwerkplaats

De volgende dag belde het bedrijf mij op dat de auto helemaal klaar is. Ik ben hem toen gaan ophalen en de schade was uitstekend weggewerkt. Erg professioneel gemaakt moet ik zeggen! Het bedrijf verdiend in mijn ogen daarom ook een groot compliment. Als ik ooit nog eens schade heb, ben ik zeker van plan om hem hierheen te brengen.

Verzekering

Het bedrijf snapt dat je druk bent, dus regelt alles voor jou met de verzekering. Ze moeten uiteraard wel een aantal gegevens hebben alles te kunnen regelen. Toen ik alles had doorgeven werd ik compleet ontzorgt. Het is daarom ook echt een aanrader om je auto naar dit bedrijf toe te brengen. Ze zijn erg flexibel en komen je tegemoet. Ook bij schade aan oldimers (jaguars) kan je jouw auto hierheen brengen.

Het bedrijf is telefonisch bereikbaar en via de mail. Ze staan je graag te woord.