24 juli 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Ik ben op zoek naar een goede verhuizer

Ik woon nu al een behoorlijke tijd in Rotterdam en ik heb het daar heel erg naar mijn zin. Het enige vervelende is dat de woning waar ik momenteel in woon, gesloopt gaat worden. Dat is natuurlijk een beetje zuur maar ook in principe niets aan te doen. Wel ben ik dan natuurlijk op zoek naar een verhuizer in Rotterdam om het voor me te regelen, omdat ik dat zekerste weten niet zelf zou kunnen. Maar goed, ik was natuurlijk eerst wel een beetje eigenwijs en toen lukte het niet. Daarom nu graag de hulp van buitenaf.

Belangrijk dat de administratie klopt

Ik kwam al vrij snel in contact met een bedrijf in Rotterdam dat precies weet hoe je een klusje als deze moet klaren. Het fijne is dat ik in principe gelijk aan de beurt was voor een nieuwe sociale huurwoning, dus precies wist wanneer ik moest bellen, en toen ik had gebeld, was ik ook meteen aan de beurt en kon ik geholpen worden. Wel werd ik er nog op gewezen dat ik me nog moest inschrijven gemeente Rotterdam. Zij konden mij namelijk in eerste instantie niet in het systeem vinden en dat is gek natuurlijk.

De verhuizing zelf is goed verlopen

Ik ben uiteindelijk blij dat ik een bedrijf heb ingeschakeld om de verhuizing te doen. Ik moet zeggen dat dat toch een hele hoop scheelt, hoor, en het zou me ook niets verbazen als ik het uiteindelijk toch wel had moeten doen als ik zo eigenwijs was gebleven. Gelukkig is dat niet gebeurd en heeft het me een hele hoop tijd en moeite bespaard dat ik er gewoon voor heb gekozen om een bedrijf onder de arm te nemen die me kan helpen met de spullen verhuizen. Dat is gelukt.