16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

aanhanger

Mag jij al met een aanhanger rijden?

aanhanger Sinds ik met een aanhanger mag rijden, kan verdien ik veel meer dan daarvoor. Ik ben sinds ongeveer 20 jaar werkzaam als verhuizer en daarvoor maak ik vrijwel altijd gebruik van een bestelbus. Hier past flink veel in en daarom heb ik er eigenlijk nooit aan gedacht om iets anders te gaan doen. Een van mijn klanten vroeg mij eens waarom ik dit niet ging halen, want op die manier kon ik in een kortere tijd meer verhuizen. Ik voelde me stiekem wel een beetje dom dat ik hier nog nooit over had nagedacht, maar was hem tegelijkertijd ook erg dankbaar. Diezelfde avond ben ik nog op zoek gegaan naar een rijschool waar ik dit kon gaan halen. Het was alweer een flinke tijd geleden dat ik op ging voor mijn rijbewijs, dus ik wist ook niet meer precies waar ik op moest letten.

Het examen voor een aanhanger

aanhanger

Inmiddels heb ik de bevoegdheid om met een aanhanger de weg op te gaan. De lessen en het examen heb ik gevolgd bij Osseforth. Hierover hoorde ik hele goede verhalen van vrienden die hier hun kinderen hadden laten lessen. Daarom ben ik uiteindelijk ook voor hen gegaan, want ik had er veel vertrouwen in. Ook de prijs was heel erg schappelijk en dat is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. De instructeur die mij hielp was ongelofelijk aardig en ik pikte alle stof snel op. Dit kwam naar mijn idee vooral doordat ik al veel ervaring had met het rijden en daardoor ook over veel inzicht beschik. Toen ik op moest bij het CBR was ik ook helemaal niet zenuwachtig en het ging ook super goed. Uiteindelijk slaagde ik in 1 keer en daar was ik ongelofelijk blij mee. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden die jij hier hebt, neem dan zeker eens een kijkje op hun website!