20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Auto blinderen in Zoetermeer

Voor mijn vervoersmiddel ben ik opzoek gegaan naar auto blinderen Zoetermeer op het internet. Zo kwam ik terecht op de website van Style M. De website van dit bedrijf gaf mij een heel goed gevoel en ik hoorde ook allemaal positieve verhalen over deze onderneming dat ik meteen een afspraak maakte voor mijn bolide. Dit deed ik gemakkelijk en snel via de website van dit bedrijf door het contact formulier in te vullen. Al snel werd ik gebeld en maakte ik met de vriendelijke medewerker een afspraak. Gelukkig kon ik al snel terecht zodat mijn ramen klaar zijn voor de zomer.

Zeer tevreden en erg enthousiast over de afwerking

Door het bedrijf Style M is mijn auto geblindeerd nabij Zoetermeer, of om precies te zijn in Alphen aan den Rijn. De medewerker die mijn ramen van mijn bolide heeft beplakt heeft dit met grote precisie gedaan en dat zie je aan alles. Zo zie ik geen een luchtbel of kras. Dit vind ik zeer goed en ben dan ook erg enthousiast erover. Dit was mij zelf nooit gelukt. Ook de kosten vielen mij honderd procent mee. Daarom raad ik iedere ander ook aan om naar deze onderneming te gaan voor het tinten van jouw autoruiten.