20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

elektrische chopper

Zorgeloos naar je bestemming

Ben je het ook zat om altijd maar rekening te moeten houden met het verkeer, weer eerder weg thuis omdat de kans aanwezig is dat je in de file terecht komt in het centrum van de stad. Met een elektrische chopper ben je van dit probleem af, voordeel hiervan is ook dat je milieuvriendelijk bezig bent. Met de batterij kun je een flink stuk afleggen, maar liefst 70 km voordat je deze weer op hoeft te laden. Opladen kan eenvoudig thuis, de accu is namelijk afneembaar van je chopper.

elektrische chopper

Kies het model die je wenst

Bij de elektrische chopper van Spyder Wheelz heb je keuze uit twee flitsenden en stoere modellen, dat een elektrisch model ook stoer kan zijn bewijst dit merk. Bij de luxere Black Edition kun je van een aantal onderdelen zelf een mooie kleur uitkiezen, hierbij kun je denken aan een mooie rustige kleur of een opvallend felle kleur. Welke kleur je ook kiest, met dit elektrische model zal je altijd en overal opvallen door zijn mooie verschijning.

Ga voor zuinig en voor het milieu

Je wilt toch ook met een goed gevoel op weg naar je bestemming, het milieu aantasten is tegenwoordig niet meer nodig met de mogelijkheden die er zijn. Een elektrische chopper is net zo snel, goed, en nog comfortabeler dan een model die op benzine rijdt. Nog een groot voordeel is dat je zonder helm op de chopper kunt rijden, je haar blijft dus perfect in model zitten. Je kunt er ook door parken mee, omdat de chopper geruisloos is.