20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Racestoel halen bij QSP Products

Bent u op zoek naar een racestoel? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een ruim assortiment aan verschillende racestoelen! Het is zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de webshop.

FIA racestoel

De FIA is zeer belangrijk voor autosport evenementen. Deze organisatie heeft bepaald dat er een veiligheidskeuring nodig is voor race uitrusting waaronder onder andere stoelen die gebruikt worden in de racerij. Iedere FIA racestoel op de webshop van QSP Products is dus volgens de strenge FIA specificatie geproduceerd en getest en voldoen hierdoor aan alle strenge eisen die de FIA daarvoor heeft gesteld worden.

Iedere FIA racestoel van QSP Products is voorzien van montagepunten om een zijbevestiging te monteren. Deze zijbevestigingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De twee grootste verschillen zitten in de verstelmogelijkheden en het materiaal van het stoelframe, dit kan staal of aluminium zijn. De hartafstand is bij iedere FIA racestoel van QSP Products en soortgelijke merken hetzelfde.

Modellen racestoel

Het FIA stoelen assortiment bestaat uit vier verschillende modellen. Hiervan zijn er twee met head support.  De FIA race stoelen zonder head support zijn verkrijgbaar in twee maten. Het type RX-10 is de normale maat en de RX-10P is de XL versie. De racestoelen met head support zijn ook verkrijgbaar in twee maten. Het type RX-40 is de normale maat en de RX-40P is de XL versie. De letter P achter ieder type geeft aan of dit het grotere XL model betreft.