20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

logo-schipholparkeren-final4

Parkeer je voertuig bij Schiphol valet parking

Je bent bij Schiphol valet parking aan het juiste adres om jouw auto veilig te parkeren en gerust op reis te gaan. Dat het aantal parkeermogelijkheden rondom luchthaven Schiphol is toegenomen, is geen verrassing. Steeds meer reizigers kiezen er tenslotte voor om met eigen vervoer naar de vertrekhal toe te komen. Niet iedereen woont in de directe omgeving van Amsterdam.Daarom kan je in plaats van zelf een parkeerplaats opzoeken een zogenaamde valet inschakelen. 

Wat is een valet?

Dit is een medewerker (de zogenaamde valet) van jouw Schiphol valet parking. Deze neemt vervolgens je auto over en parkeert deze op een veilige plaats. Vervolgens wordt de auto bij jouw terugkomst weer voor je wordt opgehaald. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar.

Er wordt dan ook begrepen door de professionele chauffeurs van Schiphol valet parking dat het waardevol bezit is. Deze worden goed opgeleid en communiceren altijd voor en achteraf goed met jou.  

Schiphol valet parking is natuurlijk verzekerd voor ongevallen. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Door de dicht gelegen bewaakte en beveiligde parkeergarages die dicht gelegen de vertrekhal zijn gevestigd. Uw auto legt dus geen verre afstanden af. Zij staan dan ook voor service, vertrouwen en een eerlijke prijs. 
De ervaringen met valet parking zijn in de meeste gevallen dusdanig positief! Uiteraard brengt de keuze voor extra service, wel extra kosten met zich mee. Het is daarom slim om altijd te controleren of er bij een partij kortingen worden gegeven.