20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Mijn eerste aanhangerrijles was gratis

aanhangerrijlesMijn vader heeft thuis een aanhanger staan. Zelf maakt hij hier dan ook regelmatig gebruik van. Vooral om spullen te vervoeren en stenen te verplaatsen. Mijn oom heeft namelijk een klusbedrijf en dus doet hij regelmatig beroep op zijn aanhanger. Hij heeft er zelf dan natuurlijk ook eentje, maar wanneer hij een grote opdracht heeft kan het voorkomen dat hij er twee gebruikt. Beide hebben zij het rijbewijs hiervoor gehaald bij verkeersschool Osseforth.

Omdat het mij ook makkelijk lijkt om z’n rijbewijs hiervoor te hebben, ben ik ook gaan kijken op de website osseforth.nl. Ik moet zeggen dat de er enorm mee vielen. Vandaar dat ik volgende week ook mijn eerste aanhangerrijles heb.

osseforth

De eerste les is gratis

Wanneer je zelf naar de website van deze firma gaat zul je zien dat de eerste rijles gratis is. Op deze wijze kun je zelf beoordelen of deze of de rijschool en instructeur jou past. Volgens mijn vader zijn de lessen hier dan ook erg professioneel. Ook de begeleiding is hier volgens hem erg goed! Zijn eerste aanhangerrijles verliep overig niet heel soepel. Hij had namelijk bijna een ongeluk veroorzaakt. Gelukkig kon de oplettende instructeur nog net op tijd ingrijpen.

heftruckIk zag overigens op hun website dat zij hun diensten  zakelijke bestuurders. Dit voor bijvoorbeeld een vrachtwagenrijbewijs of heftruckcertificaat. De prijzen hiervoor weet ik niet meer uit mijn hoofd. Maar ik heb er geval de site gegeven, dus kon je deze zelf even opzoeken. Indien je nog vragen hebt aan mij over artikel dan kun je onderaan de pagina een reactie posten.