20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Transport

Jouw transport altijd goed geregeld!

Een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf nodig? Maak kennis met Melis Logistics. Zowel in binnen- en buitenland is deze partij breed inzetbaar. Melis Logistics wordt gezien als een volwaardige logistieke dienstverlener en dat is niet voor niets, ze hebben namelijk al bijna 100 jaar ervaring. In iedere provincie en in ieder land komt Melis Logistics en ze bereiken altijd hun bestemming.

Transportmogelijkheden

Melis Logistics verzorgt transport in het breedste zin van het woord. Kleine en grote orders worden zonder problemen van A naar B gebracht. Je blijft hierbij altijd op de hoogte van de transportstatus. Je volgt je order dankzij een track & trace code. Je weet dus precies wat je kunt verwachten. Van compleetvrachten tot aan spoedtransport, vrijwel alles is mogelijk. De chauffeurs van Melis weten ook over de grens blindelings te weg.

Op maat oplossingen

Er wordt met uiterste precisie gereden, iedere rit! De professionals weten dankzij jarenlange ervaring precies wat jouw organisatie nodig heeft en speelt hierop in. Hier ben je geen nummer of zomaar een bedrijfsnaam, je wordt hier als vriend behandeld. Zie Melis Logistics als het persoonlijke verlengstuk van de logistieke tak van je onderneming. Vanuit de centrale ligging aan de A325, A12 en de Duitse grens bereiken ze iedere eindbestemming binnen een mum van tijd.

Kwaliteit

Een ding wat Bij melis Logistics erg belangrijk is, is het verbeteren van de dienstverlening. De certificeringen waarover ze beschikken belonen de gezamenlijke inspanning die geleverd worden en bevestigen de juiste manier van handelen binnen het bedrijf. Op de website vind je om welke certificeringen het gaat. Een daarvan is bijvoorbeeld Lean & Grean, hét Europese stimuleringsprogramma voor duurzame logistiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals we net al benoemden is Melis Logistics een echt familiebedrijf. Ook medewerkers zijn niet zomaar een functietitel, maar zijn echt onderdeel van de Melis familie. Alle specialisten die hier werkzaam zijn hebben een bovengemiddelde passie voor logistieke dienstverlening. Door goed samen te werken en het benutten van ieders kwaliteiten kom je tot het beste resultaat volgens Melis. Wil je meer weten over de diensten van Melis Logistics of ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!