20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

c1 rijbewijs gehaald

Voor wie de c1 rijbewijs behaald heeft weet maar al te goed dat het erg prettig is om dit op zak te hebben toch? Het feit dat je zorgeloos een camper mag besturen vind ik naar mijn mening aangenaam genoeg! Ik wil namelijk maar al te graag óók dit rijbewijs gaan halen zodat we een camper kunnen aanschaffen om Europa door te reizen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een geschikte rijschool ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Hier is het namelijk mogelijk om het rijbewijs te behalen zonder dat je er teveel voor moet betalen.

logo1

Snel geregeld

Ik heb dan ook niet langer getwijfeld of verder gezocht aangezien hun ten eerste zeer voordelig zijn in de prijzen en ten tweede zit dit bedrijf praktisch naast de deur. Doordat ik telefonisch contact heb gezocht met hun om informatie in te winnen heb ik mezelf ook via de telefoon ingeschreven. Klantvriendelijke stem aan de andere zijde van de lijn heeft mij netjes genoteerd waardoor het nu toch echt definitief is! Dankzij hun hoop ik dan ook van harte dat ik mijn c1 rijbewijs op mijn naam erbij mag schrijven. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik aan de slag mag!