20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Wilt u graag uw sloopauto verkopen maar er geen werk van hebben?

Ik heb al erg lang een auto op mijn terrein staan die ik liever kwijt dan rijk ben. Toch laat ik de auto altijd maar gewoon staan en probeer ik hem te negeren. Ik heb nogal een grote tuin en daardoor kan ik hem op een plek zetten waar hij absoluut niet opvalt. Vroeger was ik altijd erg veel bezig met knutselen aan auto’s. Ik kocht dat via tweedehands-websites auto’s op die aan het eind van hun leven waren en probeerde dan deze auto’s een nieuw leven in te blazen. Soms ging dit goed maar ik heb ook flink wat auto’s naar de stort gebracht omdat er geen beginnen meer aan was. Deze hobby heb ik de afgelopen jaren wat links laten liggen. Ik denk dat dit voornamelijk komt door mijn verslechterde gezondheid van de afgelopen jaren. Hierdoor heb ik snel last van benauwdheid en kan ik niet erg lang meer staan en lopen. De auto die nu nog op mijn terrein staat is denk ik al een jaar of zeven niet meer aangeraakt maar ik had zelf geen puf om hier iets aan te doen. Bovendien dacht ik altijd dat een sloopauto eerder geld zou kosten dan zou opleveren als ik hem ergens heen zou brengen. Tot dat mijn zoon mij laatst tot mijn grote verbazing vertelde dat ik de sloopauto wel degelijk kon verkopen, namelijk via de website sloopautoverkopen.com. Ik heb toen met behulp van mijn zoon de computer opgestart en we zijn naar deze site gaan kijken. Tot mijn verbazing had mijn zoon gelijk. De site is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben een beetje rond gaan kijken en ik kwam tot de conclusie dat ik mijn oude sloopauto graag zou willen verkopen aan dit bedrijf. Wat ik vooral erg bijzonder en fijn vond was dat ze niet alleen een leuke vergoeding aanbieden tegenover de auto. Maar dat ze ook nog een ophaalservice aanboden. Dit was voor mijn al helemaal handig natuurlijk. Doordat ik zo oud ben en slecht ter been vond ik het al lastig om die auto te verplaatsen. Bovendien heb ik geen kar of iets dergelijks waar ik de auto mee zou kunnen vervoeren en de sloopauto zelf die rijdt helaas niet meer. Ik heb contact opgenomen met de mensen van sloopautoverkopen.com en ze hebben mij super geholpen. We hebben een afspraak gemaakt en de sloopauto is op dit afgesproken moment opgehaald. In ruil voor de sloopauto heb ik inderdaad de vergoeding gekregen, dit vond ik echt super! Ik raad iedereen die nog een sloopauto heeft staan en hier vanaf wil dan ook aan om deze website eens te bezoeken.

Sloopauto verkopen tegen goede vergoeding

Ik ben erg blij, mijn auto is opgehaald waardoor ik mij niet meer hoef te irriteren aan dit zicht. Daarnaast heb ik er een leuke vergoeding aan over gehouden, hetgeen ik niet had verwacht. Ik ben erg tevreden over het contact dat ik had met het bedrijf en ik raad dit dan ook iedereen aan.

Erg fijne oplossing om van uw sloopauto af te komen

Als u nou zelf ook een sloopauto heeft staan waar u wel graag van af wil, dan zou ik zeggen twijfel niet en neem een kijkje op de website. Hier zult u zien wat de mogelijkheden zijn en als u nog steeds twijfelt raad ik u aan om gerust contact op te nemen met het bedrijf. Ik vond het erg fijn dat ik via deze site:

  • Mijn sloopauto heb kunnen verkopen
  • Tegen een leuke vergoeding
  • En dat ik gebruik heb kunnen maken van de ophaalservice

Kijk voor meer info dus ook nog even op deze site.