20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Voorkom blauwe plekken met rolbeugel padding

Een rolbeugel padding komt goed van pas, wanneer u regelmatig in sportauto rijdt tijdens rally’s en driftwedstrijden. Tijdens dergelijke evenementen is de kans relatief groot, dat u tegen de zijkant van uw sportauto botst. Denk bijvoorbeeld aan een beuk die u van andere auto’s op het parcours krijgt, de zijwaartse kracht bij het nemen van de bochten, enzovoorts. Door gebruik te maken van rolbeugel padding wordt voorkomen dat u als gevolg van deze botsingen blauwe plekken oploopt. Niet alleen geven blauwe plekken een vervelende pijn, ook vinden veel mensen het geen gezicht!

Overigens helpt rolbeugel padding u niet alleen bij het voorkomen van blauwe plekken. De padding gaat ook andere vormen van letsel tegen. Bovenal blijft het belangrijk om tijdens het rijden in een sportauto altijd een helm te dragen. De padding zal uw hoofd in geen geval voldoende bescherming bieden.

Verschillende kleuren rolbeugel padding

Voor de aanschaf van rolbeugel padding hoeft u de deur niet meer uit tegenwoordig. Er zijn verschillende webwinkels die deze rolbeugel padding aanbieden in verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een kleur, die aansluit bij de kleur en vormgeving van uw sportauto. Het is immers belangrijk dat deze kleur aansluit bij bijvoorbeeld de kleur van de bekleding van de auto. Een te groot contrast kan uw sportauto een rommelige uitstraling geven! Dit wilt u voorkomen. Het is raadzaam om alle beugels in de auto van deze padding te voorzien. De kans op letsel wordt op deze manier zo klein mogelijk.