20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

driving car on highway, close up of hands on steering wheel

Volledig online een tweedehands auto kopen

Bij Bynco wordt een tweedehands auto kopen net zo makkelijk als het online kopen van bijvoorbeeld kleding. Wij regelen namelijk alles volledig online voor je. En heb je een keuze kunnen maken, dan kun je veertien dagen proefrijden, ben je verzekerd van vaste all-in prijzen en heb je 180 dagen garantie op je aankoop. En mocht de auto toch niet helemaal zijn wat je ervan verwachtte, dan halen we hem gewoon weer bij je op, zonder vragen.

Denk goed na over je wensen

Als je ervoor kiest om via Bynco een tweedehands auto te kopen, denk dan goed na over waar je naar op zoek bent. De volgende vragen kunnen je daarbij helpen:


  • Naar wat voor model auto ben je op zoek?
  • Hoeveel kilometer mag de auto gereden hebben?
  • Welke opties wil je graag op je auto hebben?
  • Met hoeveel personen wil je in de auto kunnen zitten?

Proefrit en onderzoeksplicht

Als je een auto gevonden hebt die aansluit bij je wensen, wordt het tijd om een proefrit te maken. Bij Bynco heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken tijdens een periode van maar liefst veertien dagen. Hierdoor krijg je de kans om de auto goed te testen en te onderzoeken op eventuele mankementen of schades. Je kunt ook een aankoopkeuring uit laten voeren door een externe partij. En uiteraard is de verkoper van de auto verplicht je op de hoogte te stellen van eventuele gebreken. Check altijd even via de website van de RDW of de kilometerstand van de auto logisch is en kijk of het onderhoudsboekje aanwezig is.

Prijs en garantie

Ook bij het kopen van een tweedehands auto heeft u de mogelijkheid te onderhandelen over de prijs. Omdat veel mensen dit als onprettig ervaren, hebben we bij Bynco tweedehands auto’s die veelal aangeboden worden tegen de scherpste prijs die gevraagd wordt voor soortgelijke modellen.

En ben je dan helemaal tevreden over de auto, dan ben je na aankoop via Bynco verzekerd van minimaal 180 dagen garantie.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de auto overschrijven bij een kentekenloket van de RDW en ervoor te zorgen dat de auto minimaal WA-verzekerd is. En tenslotte ga je uiteraard heerlijk genieten van je nieuwe aanwinst.