20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Velgen voor uw Mini Countryman

Wist u dat de Mini Countryman een Nederlands tintje heeft? De auto wordt namelijk vanaf 2016 gemaakt in Born, bij Nedcar. Born heeft daarmee de positie van het Oostenrijkse Graz overgenomen. Ondanks stevige concurrentie in de markt is de Countryman fier overeind gebleven. Want met auto’s als de Citroen C3 en C4, de Nissan Juke, de Opel Mokka en de Skoda Yeti sliep de concurrentie allesbehalve.

Er is geen auto vergelijkbaar met de Countryman

De eerste Mini Countryman werd in 2010 gepresenteerd. Standaard krijgt u een auto met vier aparte stoelen, als u een vijfzitter wenst dan kan dat echter ook. In 2012 werd als verlengstuk van de Countryman de John Cooper Works uitgebracht, een auto met 218 PK en kracht, snelheid en toch ook soepelheid. Net als voor andere Mini’s geldt, heeft de Countryman karakter. U kunt geen auto bedenken die vergelijkbaar is. Hij is stoer en functioneel en presteert steeds verrassend. De details maken de Countryman extra bijzonder.

Het gebruik van echte velgen is veel veiliger

Wilt u de Mini in zijn kracht laten, dan heeft uw auto de originele Mini Countryman velgen. Hoewel er goedkopere replica’s te koop zijn, tornt u simpelweg niet aan de uitstraling van deze speciale auto. Bovendien gaan de juiste Mini Countryman velgen langer mee. Ze zijn simpelweg van betere kwaliteit. Daarnaast is het gebruik van de echte Mini Countryman een stuk veiliger. Het remvermogen van de auto bijvoorbeeld, is voor een deel afhankelijk van correcte aansluiting van de velgen. En de juiste Mini Countryman velgen zorgen voor een perfecte aansluiting. Met de enige echte velgen voorkomt u bovendien dat de wielen de wielkassen raken. Wie investeert in deze bijzondere Mini, die gaat niet bezuinigen op de velgen. Daarmee wordt de uitstraling gewoon minder, ongeacht hoeveel aandacht is besteed aan de details en de afwerking.