20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Lexclassics

Oldtimers te koop? Weet jij waar

Oldtimers te koop? Nadat ik mijn eigen vertrouwde bolide weg heb moeten doen baalde ik enorm. Niks rijdt fijner dan een klassieke wagen. Althans dat is mijn mening natuurlijk, ik heb namelijk nooit anders gereden. Het feit dat je in de nieuwe auto’s allemaal unieke snufjes zult vinden vind ik niks. De oude auto’s hebben al een aantal kilometers gereden en iedere kilometer heeft een herinnering. Dit vind ik zo prachtig waardoor ik alleen nog maar oude bolides wil rijden. In de tussentijd was ik al druk op het internet aan het zoeken geweest naar een oldtimer. Helaas kon ik het maar niet vinden en daar baalde ik enorm van. Ik had al wel een paar auto’s gevonden, echter was dit ver boven mijn budget.

Oldtimers te koop

Leuke oldtimers te koop gevonden

Uiteindelijk kwam een vriend met een website naar mij toe. Hij helpt mij namelijk met het zoeken naar een nieuwe wagen. Tijdens zijn zoektocht op het internet had hij namelijk een leuke oldtimer te koop zien staan. Op de website van lexclassics.nl zijn wij verder gaan kijken. Al vrij snel zag ik de groene bolide staan die mijn interesse had gewekt. Samen met mijn vriend zijn wij naar de showroom geweest en konden wij de klassieke wagens bekijken.

Klassieke auto

Wat een liefde!

Bij binnenkomst in deze showroom kon je de liefde voor wagens direct proeven. Het feit dat alles er netjes uitzag en bovendien werden wij gelijk geholpen. Ik had gezegd dat ik de Alfa Romeo Spider had gezien op de website en deze graag in het echt wilde bekijken. Dit was geen enkel probleem en onder het genot van een kop koffie werden wij naar de auto gebracht. Toen ik de auto in het echt zag was ik verkocht en zag ik mijzelf er al in rijden! Je raad natuurlijk al wel wat ik heb gedaan!