16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Nieuwe Distributieriem kosten

Nieuwe Distributieriem kosten zijn soms best wel duur. Bovendien komen dit soort ongemakken aan een auto altijd heel erg ongelegen. Afgelopen maand had ik al pech met mijn wagen, want er moesten nieuwe banden onder komen. Natuurlijk is dit wel belangrijk, omdat je eerder een ongeval kan krijgen op gladde banden. Hiervoor had ik een afspraak gemaakt bij een garage en die hebben deze vervangen. Helaas moest ik na deze vervanging wel diep in mij buidel tasten. Maar goed, het is een belangrijk onderdeel en vooral meet de herfst en dus gladde wegen op komst, erg belangrijk. 

Ondanks ik mijn wagen goed laat onderhouden. merkte ik de laatste paar dage op dat er een gierend geluid onder de motorkap vandaan kwam. Eigenlijk wist ik meteen dat dit foute boel was, maar alweer onkosten aan mijn auto, daar zat ik niet echt op te wachten. 

Nieuwe Distributieriem kosten vallen reuze mee

Om een grotere reparatie aan mij auto te voorkomen heb ik een goede vriend erna laten kijken. Gelukkig dat deze vriend erg veel verstand van auto’s heeft en vaak aan zijn eigen wagen aan het klussen is. Deze kon mij vertellen dat ik met spoed een distributieriem nodig had. Hiervan schrok ik wel, want ik had hier best wel lang mee doorgereden. Het gevolg kan dan zijn als deze knapt dat de hele motor stuk gaat.

Inmiddels heeft mijn wagen een nieuwe riem gekregen. Deze is via dutchcarparts.nl besteld en heeft mijn goede vriend deze in mijn auto gezet. Dit scheelde heel veel geld en daar ben ik enorm blij mee.