22 juli 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Mooie en betaalbare occasions Almere

Voor mooie en betaalbare occasions Almere moet je naar Dolat Autoservice gaan. Bij deze garage hebben zij vaak een groot aanbod aan tweedehands auto’s tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Mocht ondanks het enorme aanbod er geen geschikte auto tussen staan dan gaan zij graag voor jouw op zoek. Natuurlijk kan je bij deze garage ook voor andere zaken terecht, zoals: 

– Alle soorten reparaties en schadeherstel van alle automerken
– Verkoop auto’s
– Zij maken schaderapporten voor de expert
– APK keuringen uitvoeren

Voordat je tot de koop van een auto overgaat wordt deze eerst grondig nagekeken. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt, want je kan vertrouwen op dit geweldige bedrijf.  

Een mooie tweedehands auto gekocht

Helaas was mijn eerste bezoek aan de garage voor niets geweest. Tussen alle mooie occasions hier in Almere stond helaas geen auto waarna ik op zoek was. Maar nog geen week later werd ik gebeld door een medewerker van de garage Dolat dat daar een mooie auto binnen was gebracht. Eerst moest deze auto nog een grondige inspectie krijgen voordat ik er een proefritje mee kon maken. De auto was zonder moeite door de inspectie ronde gekomen en niet veel later was ik de trotse eigenaar van deze mooie bolide.