16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Mijn favoriet: ktm motoren!

Niks rijdt fijner als de ktm motoren van nu. Ikzelf heb sinds kort ook mijn eigen motor gekocht. Werd wel eens tijd, nu al helemaal wanneer het zonnetje goed schijnt. Na het werk stap ik voornamelijk op de motor om even een rondje te rijden, heerlijk! Nergens aan hoeven denken wanneer je op de motor zit….

Nu dat ik enorm tevreden ben met mijn motor wil ik het graag vertellen waar ik deze gekocht heb. Bij Van Gerven motoren kan je namelijk terecht wanneer je graag een motor wilt kopen die aantrekkelijk is in de prijs en enorm goed rijdt. Ik ben namelijk voorheen bij meerdere bedrijven geweest om een motor te bekijken, echter viel het mij op dat deze niet netjes eruit ziet en ook in de prijs nogal duur is. Dan laat je het al vrij snel schieten toch?

logo-gerven

Online gezocht

Uiteindelijk heb ik besloten om via het internet te gaan zoeken in de hoop het daar te vinden. Er moest toch ergens een bedrijf zijn waar je met een gerust hart een motor kan kopen? Uiteindelijk ben ik via internet gaan zoeken en bij hun terecht gekomen op de website. Dit gaf mij een goed gevoel waardoor ik heb besloten om eens bij hun de winkel in te stappen. Hier was het namelijk mogelijk om een proefrit te maken zodat je met je eigen lichaam kan ervaren hoe dat hun ktm motoren zijn. 

99377_1190_Adventure_R_MY_2015-300x252