16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Financial lease van personenwagens

Als ondernemer komt u graag goed voor de dag. Een mooie auto draagt daar zeker aan bij, maar wat doet u als niet direct het geld klaar heeft liggen voor die fraaie auto? Laat u dan eens informeren over financial lease. Speciaal voor ondernemers en direct genieten van fiscale voordelen!financial-lease-twente

Dankzij financial lease bent u meteen economisch eigenaar van een auto en geniet u van verschillende fiscale voordelen, zoals een rente- en investeringsaftrek. U kunt de BTW over de aanschafprijs direct terugvorderen, maar hoeft niet in één keer de aanschafprijs te voldoen. U betaalt deze aankoopsom namelijk terug in vaste maandelijkse termijnen. Termijnen waarvan u zelf de hoogte bepaalt en die gelden voor een periode die vooraf wordt vastgesteld. U weet bij financial lease dus altijd exact waar u aan toe bent.

Financial Lease Twente is een transparante aanbieder van financial lease bij wie u volledig de vrije keus heeft als het gaat om merk en model auto. Zij zijn aangesloten bij een netwerk van meer dan 150 autobedrijven en bieden daarmee een landelijke dekking. Dankzij Financial Lease Twente rijdt u de auto die u wilt, voor de prijs die u wenst. U houdt voldoende liquide middelen over om vrij te ondernemen.