16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Fietswinkel Hoofddorp gezocht

Ik ben al een lange tijd druk aan het zoeken naar een Fietswinkel Hoofddorp en omstreken. Nu dat het buiten weer lekker wordt wil ik erop uit trekken met de fiets, er is alleen een probleem…. Ik heb geen fiets, althans nog niet. Door te zoeken op het internet naar een fietsenwinkel in de regio hoopte ik het zo te vinden zodat ik niet stad en land af hoef te gaan om een winkel te vinden. Wat dat betreft zijn er genoeg fietsenwinkels te vinden in Hoofddorp, alleen de prijzen vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant. Door te zoeken via het internet ben ik Van Nieuwkerk tegen gekomen. Dit bedrijf is dan wel gevestigd in Amstelveen, echter zijn de kosten voor een fiets bij hun wat lager als wat ik elders gevonden heb. 

Bezoekje waard

logo1-default

Doordat ik op het internet al had gelezen dat de kosten voor een fiets bij hun lager ligt heb ik besloten om deze winkel te bezoeken. Zou het nu toch echt gebeuren dat ik een winkel gevonden heb waar ik een fiets kan kopen? Bij binnenkomst viel het mij direct op dat er genoeg fietsen staan die ik leuk vind. Door met een van de medewerkers te praten en uit te leggen welke fiets ik precies zoek heb ik eindelijk een fiets gevonden die geschikt is voor mij!

BF877D523579431582C73A5D8939C2CD640-300x200

Dankzij het zoeken op Fietswinkel Hoofddorp is het mij nu gelukt dat ik met het mooie weer op de fiets kan stappen.