20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

fietsverhuur Utrecht

Wil je jouw fiets laten repareren en heb je daarom een tijdelijke fiets nodig? Of ga je een dagje uit en wil je de stad per fiets of tandem verkennen? Dan kun je terecht bij Fietsenwinkel ‘t Jochie voor fietsverhuur Utrecht. Bij onze fietsverhuur in Utrecht staan we dagelijks klaar om jou te voorzien van een passende fiets. Neem van tevoren even contact op, dan kunnen we direct kijken of we een passende fiets voor je hebben. fietsverhuur Utrecht is zeker de beste keuze, snel, professioneel en zeer vriendelijk.

fiets1

Regels

Bij onze fietsverhuur in Utrecht gelden een aantal voorwaarden. Zo vragen wij om een geldige ID-kaart of een paspoort en stellen wij een contract op waarin staat vermeld hoeveel dagen je de fiets huurt. Dit contract dient volledig te worden ingevuld. Mocht het namelijk zo zijn dat je te laat bent met het terugbrengen van de fiets, dan moeten wij helaas kosten in rekening brengen. Dit geldt tevens wanneer de fiets onverhoopt beschadigd raakt of kapot gaat. Na alle formaliteiten ben je natuurlijk vrij om te gaan fietsen. Nu ben je vrij om te doen wat je wil met de fiets, maar deze moet na de huurperiode wel terug worden gebracht in goede staat zoals meegenomen.

Snelle hulp voor iedereen

Wij staan voor iedereen klaar, zowel voor mensen uit eigen land als toeristen kunnen bij ons fietsen huren. Voor meer informatie over de verhuur of de voorwaarden kun je contact met ons opnemen per mail of je kunt even telefonisch contact opnemen.

feits3