20 mei 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

zenec navigatie

De ideale ZENEC navigatie

Met de Z-N720 heeft ZENEC heeft een nieuw type ZENEC navigatie op de markt gebracht. de nieuwe navigatiesysteem van ZENEC heeft de nieuwste technologie op het gebied van multimedia, navigatie en handsfree gebruik. Hoewel de afmetingen voldoen aan de eisen van de 2-DIN toestellen, heeft dit nieuwe ontwerp een hightech-systeem en een afneembare voorkant en valt het om die reden buiten de beperkingen van oude bestaande DIN-normen. Deze ideale navigatie is onder meer verkrijgbaar bij All Car Products.

zenec navigatie

All Car Products

Een betrouwbare plek waar de nieuwe ZENEC navigatie verkrijgbaar zijn is All Car Products. Dit is een winkel die alles verkoopt op het gebied van auto artikelen al sinds 2006 en zal hierdoor aan expertise niet te kort komen. Ook als je het liever niet zelf doet inbouwen, heeft All Car Products werknemers lopen met meer dan 15 jaar ervaring die bereidt zijn om het te installeren voor de klant.

Over ZENEC

Als je het hebt over goede multimedia en navigatie, dan is dat waar ZENEC voor staat. Dit komt omdat ZENEC zich richt op de ontwikkeling van multimedia- en navigatiesystemen. de eerste multimediasystemen van ZENEC werden in 2005 geïntroduceerd en werd het meteen een succes. ondertussen heeft ZENEC zich omhoog gewerkt tot de marktleider in monitornavigatie in de Duitstalige regio. ZENEC is een merk van ACR Brändli + Vögeli AG. Dit zijn tegenwoordig Europa’s grootste automediaspecialist. De hoofdvestiging van ZENEC is te vinden in de plaats Zurzach, dicht bij de grens van Duitsland. Hun zijn verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing, verkoop en diensten.