24 juli 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

AAS Dagherstel

Autoschade herstellen bij AAS Dagherstel

AAS Dagherstel is een keten van autoherstelbedrijven met 85 vestigingen verspreid over het land. Er kunnen grote schades worden hersteld, maar de specialiteit van AAS Dagherstel is het repareren van kleine mankementen aan de auto. Het leeuwendeel van de reparaties bestaat uit het wegwerken van schoonheidsfoutjes. Dat zijn schades door kleine aanrijdingen, vuil geworden of beschadigde bekleding, krassen door onvoorzichtig gebruik en slijtage door ouderdom. Voor het rijden in de auto is het meestal niet nodig om deze kleine schades te herstellen. Maar veel automobilisten ergeren zich er aan als hun auto er niet tiptop uitziet. Daarom willen velen van hen die schades laten repareren.

AAS Dagherstel

Categorieën autoschades

Om het voor autobezitters gemakkelijker te maken een kleine schade snel te laten repareren is een slim systeem opgezet, waarbij zo min mogelijk administratieve handelingen hoeven te worden verricht. De schades zijn verdeeld in categorieën, elk met een eigen vast tarief. Autobezitters die een kleine schade willen laten repareren gaan naar de website van AAS Dagherstel. Uit het schademenu zoeken ze de categorie op waar hun schade in valt. Op dat moment weten ze al hoe duur het herstel zal zijn. Vervolgens wordt een vestiging van AAS Dagherstel geselecteerd en dan kan er een dag worden gepland waarop de reparatie zal worden uitgevoerd.

AAS Dagherstel

Kwaliteitsgarantie van de Focwa

Alle bedrijven die zijn aangesloten bij AAS Dagherstel voldoen aan de kwaliteitseisen zoals die zijn beschreven in de Focwa Standaard 2 certificering. Een bedrijf met deze certificering mag alle soorten schadeherstel uitvoeren. Dus niet alleen kleine schades, zoals door AAS Dagherstel worden aangeboden, maar ook de complexe schadegevallen van auto’s die een ernstige crash hebben gehad. Die ruime certificering is een waarborg dat alle reparaties met een gerust hart kunnen worden overgelaten aan een bedrijf dat deel uitmaakt van AAS Dagherstel.