24 juli 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Autoreparatie Westland hielp me van de deuken af

Hetgeen wat ze zeggen over vrouwen achter het stuur is niet altijd waar, maar ik verpest het dan weer om te bewijzen dat ze wel gelijk hebben. Ik wilde namelijk vooruit rijden maar had de auto nog in z’n achteruit staan, heel hard tegen de muur aan. Een kapotte achterkant en deukjes in de zijkant. Gelukkig wist ik van Autoreparatie Westland, zij zouden me heel snel van de deuken af helpen. Autoreparatie Westland is daarom ook de beste garage in mijn omgeving.

1-Auto-kapot-1024x764

reparatie

Na de botsing heb ik gelijk deze garage gebeld en gevraagd of ze m’n auto wilde en konden repareren. Ik kon de auto daar gelijk laten afleveren en ze zouden hem zo snel mogelijk repareren. Deze garage heeft kort daarna meteen mijn auto gerepareerd en nagekeken of er geen andere schade was. De medewerkers hebben mijn auto van top tot teen helemaal nieuw gemaakt, het lijkt wel alsof ik een nieuwe auto heb gekregen. Een perfecte reparatie door de medewerkers, goed afgewerkt en hij ziet er weer spik en span uit.

Service

Gelijk werd er gezegd dat ik gewoon kon terug komen als er wat was, mij werd ook verteld wat ze allemaal aan de auto hadden gedaan en waarom. De auto zag er weer nieuw uit en ik kon weer de weg op. Ik vind dat deze garage echt topwerk heeft verricht. Ik wil daarom ook garage Westland heel erg bedanken dat ze me goed hebben geholpen. Echt een goede service van deze garage.

logo-2