16 april 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Autobekleding reparatie

Autobekleding reparatie laten uitvoeren

Voor autobekleding reparatie, ben je bij Dr. Vinyl aan het juiste adres. Op een zeer professionele manier worden reparaties uitgevoerd. Dit is mogelijk bij dit bedrijf, maar ook op eigen locatie. Door het hele land zijn er meerdere vestigingen die deze reparaties uit kan voeren. Voordeel is dat je er niet speciaal voor op pad hoeft te gaan.

Nadat wij een andere auto hebben gekocht, kwamen wij erachter dat aan de zijkant van de deur een flinke beschadiging zat in het stof. Natuurlijk hebben wij geen nieuwe auto gekocht, dus een beschadiging kan erin zitten.

Autobekleding reparatie

Toch een Autobekleding reparatie laten uitvoeren

In het begin kon het mij niet zoveel schelen, dat de bekleding tegen de deur beschadigd was. Maar naarmate de tijd vorderde ging het verder los hangen. Op een gegeven moment leek het wel dat het er helemaal af aan het vallen was. Zelf heb ik een poging gedaan om dit te maken, maar dat werd helemaal niet mooi. Toch maar een afspraak gemaakt bij Dr. Vinyl, had ik dat maar eerder gedaan. Zeer snel en bijzonder professioneel werd dit gemaakt.

Mijn wagen ziet er weer stralend uit. De bekleding aan de deur zit er weer strak tegenaan. Ook een klein gaatje die op de voorstoel zat hebben zij meteen gemaakt. Dr. Vinyl heeft veelmeer diensten die zij kunnen leveren. Hiervoor kan je het beste zelf een kijkje op deze site gaan nemen.