20 juni 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

Betrouwbare autogarage in Roermond

Ben je op zoek naar een klantvriendelijk en betrouwbare autogarage Roermond, dan ben je hier bij Jan Wuts aan het juiste adres. Hier werken monteurs die weten waar zij mee bezig zijn en niet voor niets staat de klantvriendelijkheid van dit bedrijf bijzonder op nummer één. Slecht een klein gedeelte zal ik hier noemen, waarvoor je bij dit bedrijf terecht kan, zoals: 

  • Onderhoud, APK en reparatie van alle merken
  • Schadeherstel van alle merken
  • Voorruit reparatie en ruitvervanging van alle merken
  • Garantie reparaties aan alle Toyota’s
  • Leveren van originele Toyota onderdelen
  • Lichtmetalen velgen, zomer- en winterbanden monteren 

Een hele mooie nieuwe auto

Het is hier bij de autogarage Roermond ook mogelijk om een leuke tweedehands auto te kopen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op hun website zie ja al veel leuke modellen voorbij komen en daar heb ik ook een keuze uit gemaakt. Zo was ik al een tijd op zoek naar een ander voertuig, maar alles wat ik had gezien bij andere bedrijven waren niet mijn smaak. Ook was de vraagprijs van deze voertuigen veel te duur en dat kon ik momenteel echt niet missen. Bij Jan Wust heb ik wel een leuk model gezien en ondertussen is deze mijn eigendom geworden.