24 juli 2024

Bloggen Over Vervoer

Hét Grootste Vervoer Blog van het Web

rijschool Cuijk

Als u kiest voor een goede rijschool Cuijk en omstreken

Voor de beste rijschool Cuijk en omstreken! Toen ik net 18 werd besloot ik om rijlessen te gaan volgen. Ik wou immers zo snel als mogelijk mijn rijbewijs halen. Toen ik 16 was had ik al mijn rijbewijs a behaald. Deze had ik bij Wesseldijk behaald. Destijds had ik goede lessen gehad en daarom besloot ik me daar weer aan te melden. Ik kreeg een leuke rij-instructeur toegewezen waarmee ik direct een goede klik had. De eerste les verliep nogal stroef omdat ik het rijden lastig vond. De rij-instructeur gaf mij prima instructies en de tweede rijles verliep al een stuk beter. De lessen die volgenden kreeg ik steeds meer het rijden onder de knie. De handige tips en adviezen van de leraren hielpen mij om telkens met veel zelfvertrouwen achter het stuur te kruipen.

1 keer geslaagd!

Als u kiest voor een goede rijschool Cuijk en omstreken. Na een aantal lessen kon ik al mijn theorie examen halen. Om mij op het theorie examen voor te bereiden hadden ze een theorie weekend georganiseerd. Tevens had ik zelf de stof goed bestudeerd. Ik had dan ook de toets meteen gehaald. Mooi want toen kon ik vervolgens meteen op voor het praktijk examen. Na 20 lessen waren ze al overtuigd dat ik mijn bewijs zou behalen. De laatste les kreeg ik nog handige tips en adviezen. Ondanks dat ik zenuwachtig was barstte ik wel van het zelfvertrouwen. Alles ging goed tijdens het afrijden en ik was geslaagd. Ik kan iedereen dan ook aanraden om lessen bij het bedrijf te volgen.